The trace elements composition of apples used for futher production of apple juces and ciders
Abstract
The study of trace element’s composition of apples (harvest 2014), collected in the Republic of Bashkortostan, for subsequent production of apple juices and ciders is presented.References
1. Плодово-ягодные культуры в республике Башкортостан: монография / В.М. Шириев, М.Г. Абдеева, Т.Г. Демина, Р.А. Шафиков. - Уфа: РАСХН, ГНУ Башкирский НИИСХ, 2012. - 174 с.<BR>2. Садыкова Е.Р., Хасанова З.М., Хасанова Л.А. Сортовой состав яблок для производства сидра на территории Республики Башкортостан. - Материалы III-ей Международной научно-практической конференции «Биотехнология - перспективы развития». - Уфа: Изд-во БГПУ им. М.Акмуллы, 2014. - С.27-33.<BR>3. Скальный А.В., Рудаков И.А. Биоэлементы в медицине. - М.: Издательский дом «ОНИКС 21 век»: Мир, 2004. - 272 с.<BR>4. Тырсин Ю.А., Кролевец А.А., Чижик А.С. Микро- и макроэлементы в питании. - М.: ДеЛи плюс, 2012. - 224 с.<BR>
Downloads
Published
2015-06-30
How to Cite
Казыханова, Г. Ш., Е. Р. Садыкова, Л. А. Хасанова, and З. М. Хасанова. “The Trace Elements Composition of Apples Used for Futher Production of Apple Juces and Ciders”. Traditional Medicine, no. 2(41) 2015, June 2015, pp. 52-53a, http://www.tradmed.ru/index.php/tm/article/view/459.
Issue
Section
Naturopathy
License
Reproduction of any materials without the written permission of the publisher is prohibited.
The responsibility for the accuracy of the information contained in articles and advertisements are the authors and advertisers.