The trace elements composition of apples used for futher production of apple juces and ciders

Authors

  • Г. Ш. Казыханова НИИСХ РБ
  • Е. Р. Садыкова Башкирский государственный педагогический университет им. М.Акмуллы
  • Л. А. Хасанова Башкирский государственный педагогический университет им. М.Акмуллы
  • З. М. Хасанова Башкирский государственный педагогический университет им. М.Акмуллы

Abstract

The study of trace element’s composition of apples (harvest 2014), collected in the Republic of Bashkortostan, for subsequent production of apple juices and ciders is presented.

References

1. Плодово-ягодные культуры в республике Башкортостан: монография / В.М. Шириев, М.Г. Абдеева, Т.Г. Демина, Р.А. Шафиков. - Уфа: РАСХН, ГНУ Башкирский НИИСХ, 2012. - 174 с.<BR>2. Садыкова Е.Р., Хасанова З.М., Хасанова Л.А. Сортовой состав яблок для производства сидра на территории Республики Башкортостан. - Материалы III-ей Международной научно-практической конференции «Биотехнология - перспективы развития». - Уфа: Изд-во БГПУ им. М.Акмуллы, 2014. - С.27-33.<BR>3. Скальный А.В., Рудаков И.А. Биоэлементы в медицине. - М.: Издательский дом «ОНИКС 21 век»: Мир, 2004. - 272 с.<BR>4. Тырсин Ю.А., Кролевец А.А., Чижик А.С. Микро- и макроэлементы в питании. - М.: ДеЛи плюс, 2012. - 224 с.<BR>

Published

2015-06-30

How to Cite

Казыханова, Г. Ш., Е. Р. Садыкова, Л. А. Хасанова, and З. М. Хасанова. “The Trace Elements Composition of Apples Used for Futher Production of Apple Juces and Ciders”. Traditional Medicine, no. 2(41) 2015, June 2015, pp. 52-53a, http://www.tradmed.ru/index.php/tm/article/view/459.

Issue

Section

Naturopathy